Aktuellt‎ > ‎

Stora Gårdsnytt December 2017

skickad 15 dec. 2017 12:03 av Styrelsen Brf Stora Gården

Julgranen på plats

Stort tack till alla som hjälptes åt att sätta upp julgranen.

Tack till Björn, belysningsmästare och Agnes för alltid lika goda lussebullar!

 

Fönsterbyte

Besiktning av de nya fönstren är slutförd och åtgärder som påpekats har följts upp och åtgärdats av leverantör. Det som nu kvarstår är att isolera och täta vid karmen samt putslagning för de skador som uppstått på fasaden vid installationen. Leverantör är nu bokad och arbetet påbörjas efter helgerna, mer information kommer.

 

Överbelasta ej hissarna

Vid flertalet tillfällen har hissarna fastnat/stannat p g a överbelastning och servicetekniker har behövt ringas in på bekostnad av föreningen. Det är en väldigt onödig kostnad och vi ber samtliga medlemmar att notera maxantal personer och vikt i hissarna och att respektera dessa.

 

Inbrott

Föreningen har drabbats av inbrott och vi ber er därför att vara extra noga med vilka ni släpper in i porten efter er för att se till att inga obehöriga kommer in. Vi kommer nu att byta portkod, information kommer via brevlådan.

Styrelsen kommer även att se över alternativa lås-alternativ till portarna och kostnad för det. Uppföljning kring detta arbete kommer under 2018.

                                                                                            

Cyklar

Styrelsen vill påminna om att samtliga cyklar som står mot eller intill husväggen, vid rhododendron och på gångvägarna måste flyttas för att möjliggöra snöskottning.

För förvaring av cyklar hänvisas till cykelrum och på dansbanan under vintern, alternativt i eget förråd.

 

God jul

Styrelsen vill passa på att önska God Jul och Gott Nytt År och tacka för 2017!

Comments